Bejelentkezés
KREDITVADASZ.HU

KREDIT
VADÁSZ

egyetem

Info

KREDITVADASZ.HU
/education/institute/1110/Hungary/Mozgasserultek-Peto-Andras-Nevelokepzo-es-Nevelointezete

KreditVadász - Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete

A kreditvadasz.hu egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, ezáltal segítséget nyújt a sikeres tanulmányi eredményeid elérésében. Megoszthatjátok egymással korábbi ZH és vizsgafeladataitokat, megvitathatjátok ezek megoldását, jegyzeteket tölthettek fel, elmondhatjátok tapasztalataitokat tantárgyakkal kapcsolatban.


Legújabb twittek

Keresés
Mi a kreditvadasz.hu Egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, így segítséget nyújt a sikeres tanulmányokhoz...

Intézmények

Országok listájaHungaryMozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete

Az Intézmények menüben szabadon böngészhetsz más főiskolák/egyetemek dokumentumai között, és le is töltheted őket. Ez azért hasznos, mert ugyanaz a képzés több egyetemen is előfordulhat, ezért az a tananyag Neked is jól jöhet.
Egy tipp az oldalhoz! - Csakúgy mint amikor könyvtárakat/mappákat hozol létre a számítógépeden, egy tantárgyon belül is hasonló analógiával tetszőleges kategóriák és alkategóriák hozhatóak létre. Próbálj mindig a legmegfelelőbb kategóriába tölteni, hogy átlátható legyen a feltöltött dokumentumok szerkezete.

Cimkefelhő

12. előadás 2006/07 a és b csoport a mai magyarország területén élő nemzetiségek abx- modell adatbiztonság ásványvíz atkinson battle of britain cementálás családi háttér és az iskolai sikeresség ellenőrzés és értékelés első.évfolyam 2.félév emberré válás éptöri épületfizika gyorsgondolkodás hadijog hatalommegosztás jegyzet jegyzőkönyv jogi és államigazgatási alapismeretek kollokvium korreláció korrózió laspeyres lengéstan 1.hf martínez ágnes matlog nagy károly newton-leibniz szabály oprendszer beugro orseolo péter ökológiai antropológia ősi társ. őstörténet pedagógus szerep pszichológiai jellemzői personal selling piac preferencia rítusok rokonsági sav-bázis elméletek shannon és weaver statisztika szabályozástechnika szigótételek terepnapló térképi ábrázolás történelemtanítás múltja újszülöttkor