Bejelentkezés
KREDITVADASZ.HU

KREDIT
VADÁSZ

egyetem

Info

KREDITVADASZ.HU
/education/institute/1235/Hungary/Pannon-Egyetem/Bolcseszettudomanyi-Kar

KreditVadász - Bölcsészettudományi Kar

A kreditvadasz.hu egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, ezáltal segítséget nyújt a sikeres tanulmányi eredményeid elérésében. Megoszthatjátok egymással korábbi ZH és vizsgafeladataitokat, megvitathatjátok ezek megoldását, jegyzeteket tölthettek fel, elmondhatjátok tapasztalataitokat tantárgyakkal kapcsolatban.


Legújabb twittek

Keresés

Intézmények

Országok listájaHungaryPannon EgyetemBölcsészettudományi Kar

Az Intézmények menüben szabadon böngészhetsz más főiskolák/egyetemek dokumentumai között, és le is töltheted őket. Ez azért hasznos, mert ugyanaz a képzés több egyetemen is előfordulhat, ezért az a tananyag Neked is jól jöhet.
Egy tipp az oldalhoz! - Szavazz a feltöltött dokumentumokra az alapján, hogy mennyire volt számodra használható vagy épp használhatatlan (mondjuk azért, mert tele van hibával). A dokumentumok a szavazataitok alapján sorrendeződnek így hosszútávon a legjobb pontokat kapó dokumentumok lesznek a lista elején. Csak a saját szakod dokumentumaira szavazhatsz.

Cimkefelhő

... 4. állampolgári ismeretek anglia anyag babits balázs jános biokémia cikk diszkrét matematika economic policy energia ergonómia etnicitás feudalizmus fogalmak fogaskerék füvészkert gyep integrálás internet írásművelés iszlám kép képek képletek kollokvium költségszámítás kötelező olvasmány marketing tétel minden ami valszám minimum kérdések művelődéstörténet nemzeti kisebbség oktatási törvény ökológia példák rékai miklós struktúra szociológia szövegszerkesztés tanulás tarnóczi féle tematika természetvédelem topográfia várak erődök vér villanytan víz