Bejelentkezés
KREDITVADASZ.HU

KREDIT
VADÁSZ

egyetem

Info

KREDITVADASZ.HU
/education/institute/1329/Hungary/Pecsi-Tudomanyegyetem/Altalanos-Orvostudomanyi-Kar

KreditVadász - Általános Orvostudományi Kar

A kreditvadasz.hu egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, ezáltal segítséget nyújt a sikeres tanulmányi eredményeid elérésében. Megoszthatjátok egymással korábbi ZH és vizsgafeladataitokat, megvitathatjátok ezek megoldását, jegyzeteket tölthettek fel, elmondhatjátok tapasztalataitokat tantárgyakkal kapcsolatban.


Legújabb twittek

Keresés

Intézmények

Országok listájaHungaryPécsi TudományegyetemÁltalános Orvostudományi Kar

Az Intézmények menüben szabadon böngészhetsz más főiskolák/egyetemek dokumentumai között, és le is töltheted őket. Ez azért hasznos, mert ugyanaz a képzés több egyetemen is előfordulhat, ezért az a tananyag Neked is jól jöhet.
Egy tipp az oldalhoz! - Töltsétek ki a Tantárgyi adatlapokat a tantárgyak oldalain. Fontos lehet a tantárggyal kapcsolatos információ vagy az előadóval való egyszerű kapcsolattartás végett. Az adatlapot csak akkor módosíthatod ha az adott tárgyat a saját tárgyaidhoz adtad.

Cimkefelhő

10 10.16-2 16 algoritmusok analízis anglia anyag ápolástan dm esszék eu ismeretek eu szakképzési rendszerek európai unió fogyasztóvédelem föld gazd.töri tétel6 glikoneogenezis globalizáció gótika gyep növényzet idegenforgalom információs társadalom integrálás katalízis kiefer ferenc kosztolányi kriszti logisztika magyar romanika magyarország geográfiája meteo miskolci egyetem mpiac munkássága német felvilágosodás öregedés pár apróság sorozat szabályzás szervezes szervezeti tematika természetvédelmi mérnök tudománytörténet utazás ügyvitel vállalatirányítás vektor vér vízép xls