Bejelentkezés
KREDITVADASZ.HU

KREDIT
VADÁSZ

egyetem

Info

KREDITVADASZ.HU
/education/institute/1453/Hungary/Rendortiszti-Foiskola

KreditVadász - Rendőrtiszti Főiskola

A kreditvadasz.hu egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, ezáltal segítséget nyújt a sikeres tanulmányi eredményeid elérésében. Megoszthatjátok egymással korábbi ZH és vizsgafeladataitokat, megvitathatjátok ezek megoldását, jegyzeteket tölthettek fel, elmondhatjátok tapasztalataitokat tantárgyakkal kapcsolatban.


Legújabb twittek

Keresés
Kezdőlap

|

Mi a kreditvadasz.hu Egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, így segítséget nyújt a sikeres tanulmányokhoz...

Intézmények

Országok listájaHungaryRendőrtiszti Főiskola

Az Intézmények menüben szabadon böngészhetsz más főiskolák/egyetemek dokumentumai között, és le is töltheted őket. Ez azért hasznos, mert ugyanaz a képzés több egyetemen is előfordulhat, ezért az a tananyag Neked is jól jöhet.
Egy tipp az oldalhoz! - Töltsétek ki a Tantárgyi adatlapokat a tantárgyak oldalain. Fontos lehet a tantárggyal kapcsolatos információ vagy az előadóval való egyszerű kapcsolattartás végett. Az adatlapot csak akkor módosíthatod ha az adott tárgyat a saját tárgyaidhoz adtad.

Cimkefelhő

1-8 2.előadás 6. ábris adatbiztonság aggregált kínálat alapfogalmak állampolgárság analízis dolgozat megoldás corbu csáth deklaratív programozás előadás etika feudalizmus fólia freud gazdaságtan gazdföci gazdszoc gépészet humán ítéletlogika jogszabályok kalkulus kivitel kriszti linguistics médiaismeretek megtakarítás motiváció neveléslélektan ordo ökológiai antropológia pol.s. rezgéstan sql standardizálás szamitogep szervetlen szerződés szigetelés szigorlat témák tolsztoj tóth vallás vezetői vizsgapéldák vizsgazárthelyi