Bejelentkezés
KREDITVADASZ.HU

KREDIT
VADÁSZ

egyetem

Info

KREDITVADASZ.HU
/education/institute/1793/Hungary/Zrinyi-Miklos-Nemzetvedelmi-Egyetem

KreditVadász - Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem

A kreditvadasz.hu egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, ezáltal segítséget nyújt a sikeres tanulmányi eredményeid elérésében. Megoszthatjátok egymással korábbi ZH és vizsgafeladataitokat, megvitathatjátok ezek megoldását, jegyzeteket tölthettek fel, elmondhatjátok tapasztalataitokat tantárgyakkal kapcsolatban.


Legújabb twittek

Keresés
Kezdőlap

|

Mi a kreditvadasz.hu Egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, így segítséget nyújt a sikeres tanulmányokhoz...

Intézmények

Országok listájaHungaryZrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem

Az Intézmények menüben szabadon böngészhetsz más főiskolák/egyetemek dokumentumai között, és le is töltheted őket. Ez azért hasznos, mert ugyanaz a képzés több egyetemen is előfordulhat, ezért az a tananyag Neked is jól jöhet.
Egy tipp az oldalhoz! - Online ZH, vizsga kidolgozás! Mi is ez? Ha feltöltesz egy régi ZH-t/vizsgát, a dokumentum oldalán Hozzászólást lehet írni. Megírhatod például, hogy "szerintem a 3-as feladat megoldása ez: "... Ha hiba van benne, más hallgató egy új hozzászólásban ezt jelezheti.

Cimkefelhő

1 eloadas 13 2006-os zh 2009. május 21. aggregált kereslet aszalós lászló bce beadandó elosztás eu logisztika európai unió feladatgyűjtemény fizika 1 fogaskerék hajtás gyakorlat 1 házi dolgozat juhász istván katalízis kérdés válasz kifejtés kik kivágó lyukasztó szerszám tervezése kommunikáció középkor közigazgatás log logisztika lowie magánjog magyar romanika meteorológia mikro órai anyag outsourcing önköltség őskor példák prog.terv speech sounds stilisztika szivattyú szociolingvisztika táblázatkezelés válgazd valószínűség vegyipari viszonyszám vizsgatételek vizuális antropológia alapfogalmai vorlesung