Bejelentkezés
KREDITVADASZ.HU

KREDIT
VADÁSZ

egyetem

Info

KREDITVADASZ.HU
/education/subjects/1/1910/Hungary/Zsigmond-Kiraly-Foiskola/Humaneroforras-menedzser

KreditVadász - Humánerőforrás-menedzser

A kreditvadasz.hu egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, ezáltal segítséget nyújt a sikeres tanulmányi eredményeid elérésében. Megoszthatjátok egymással korábbi ZH és vizsgafeladataitokat, megvitathatjátok ezek megoldását, jegyzeteket tölthettek fel, elmondhatjátok tapasztalataitokat tantárgyakkal kapcsolatban.


Legújabb twittek

Keresés

Tárgyak

Országok listájaHungaryZsigmond Király FőiskolaHumánerőforrás-menedzser

Egy tipp az oldalhoz! - Sikeres vizsga után írd meg tapasztalataid a tantárggyal, vizsgával kapcsolatban. Miből érdemes tanulni, mennyi készülés kell, milyen volt a vizsga... Ha mindenki így tesz, sokkal egyszerűbb lesz elkezdeni a tanulást egy olyan ember tapasztalatainak a birtokában, aki már elvégezte a tantárgyat. Ehhez kattints a tantárgyra a Tanulmányaimban, majd a Véleményem a tárgyról linkre a jobb felső részen.

Cimkefelhő

01 1 eloadas 11.05-2 18. század 19. század 2 eloadas 2. óra 3. antroptöri anyagismeret 2 beadandó biztonságpolitika deindividuáció economic policy éghajlat elemzés építészettörténet épszerk4 éptöri épületfizika etika filozófiatörténet hő-és áramlástechnikai gépek innováció kassák kiválasztás kognitív disszonancia kórtan kötődés közgáz különleges épületszerkezetek művtöri nonverbális kommunikáció növények növényélettan növényrendszertan okj os peter behrens polgári jog statek gyakorlat stilisztika számítás szte tarnóczi féle tartalékidő termelésmenedzsment vetőmag vörösmarty zsidó