Bejelentkezés
KREDITVADASZ.HU

KREDIT
VADÁSZ

egyetem

Info

KREDITVADASZ.HU
/education/subjects/13437/1332/Hungary/Pecsi-Tudomanyegyetem/Altalanos-Orvostudomanyi-Kar/Orvos/Orvosi-Kemia-1

KreditVadász - Orvosi Kémia 1.

A kreditvadasz.hu egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, ezáltal segítséget nyújt a sikeres tanulmányi eredményeid elérésében. Megoszthatjátok egymással korábbi ZH és vizsgafeladataitokat, megvitathatjátok ezek megoldását, jegyzeteket tölthettek fel, elmondhatjátok tapasztalataitokat tantárgyakkal kapcsolatban.


Legújabb twittek

Keresés

Tárgyak

Országok listájaHungaryPécsi TudományegyetemÁltalános Orvostudományi KarOrvosOrvosi Kémia 1.

Legutóbb bejelentkezett hallgatók akik szintén felvették a tárgyat
A tárggyal kapcsolatban írt legutóbbi vélemény
Nincs jelenléti ív. És sok újdonság nem hangzik el az előadáson, szinte minden benne van a könyvben is. És a tanár szinte felolvassa az elkészített diát a tananyagról. Amit a Biokémiai és Orvosi Kémiai Intézet honlapján le lehet tölteni.

Aminek egy részét feltöltöm majd ide. Sajnos mivel elég sok dia nagyobb mint 10 MB azokat nem fogom tudni akkor sem ha tömörítem.
Egy tipp az oldalhoz! - Online ZH, vizsga kidolgozás! Mi is ez? Ha feltöltesz egy régi ZH-t/vizsgát, a dokumentum oldalán Hozzászólást lehet írni. Megírhatod például, hogy "szerintem a 3-as feladat megoldása ez: "... Ha hiba van benne, más hallgató egy új hozzászólásban ezt jelezheti.

Cimkefelhő

2. előadás 3. óra 4. gyakorlat a tudat határai adóellenőrzés algebra állatszervezettan beszerzés cserépedény diszkrét matematika elmélet ember építésszervezés i. épszerk4 feladatok fémek fogaskerék fogyasztói földalatti tartály földtan gazdasági közjog gazdasági matematika gdp géntech igaz józsef információ információelmélet inverz függvény jog kérdés válasz kérdések kiselőadás közigtöri magyar premodern magyar romanika marás meteorológia munkaerő nyelvművelés oktatási törvény pr elmélet programozás setting prices szervetlen tarnóczi féle tétel torlódási hely törvény vegyes piacgazdaság vizsgához