Bejelentkezés
KREDITVADASZ.HU

KREDIT
VADÁSZ

egyetem

Info

KREDITVADASZ.HU
/education/subjects/5500/397/Hungary/Budapesti-Gazdasagi-Foiskola/Kereskedelmi-Vendeglatoipari-es-Idegenforgalmi-Foiskolai-Kar/Turizmus-vendeglatas-magyar-nyelven/Gazdasagpszichologia-BSc

KreditVadász - Gazdaságpszichológia (BSc)

A kreditvadasz.hu egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, ezáltal segítséget nyújt a sikeres tanulmányi eredményeid elérésében. Megoszthatjátok egymással korábbi ZH és vizsgafeladataitokat, megvitathatjátok ezek megoldását, jegyzeteket tölthettek fel, elmondhatjátok tapasztalataitokat tantárgyakkal kapcsolatban.


Legújabb twittek

Keresés

Tárgyak

Országok listájaHungaryBudapesti Gazdasági FőiskolaKereskedelmi Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolai KarTurizmus-vendéglátás (magyar nyelven)Gazdaságpszichológia (BSc)

Legutóbb bejelentkezett hallgatók akik szintén felvették a tárgyat
Egy tipp az oldalhoz! - Sikeres vizsga után írd meg tapasztalataid a tantárggyal, vizsgával kapcsolatban. Miből érdemes tanulni, mennyi készülés kell, milyen volt a vizsga... Ha mindenki így tesz, sokkal egyszerűbb lesz elkezdeni a tanulást egy olyan ember tapasztalatainak a birtokában, aki már elvégezte a tantárgyat. Ehhez kattints a tantárgyra a Tanulmányaimban, majd a Véleményem a tárgyról linkre a jobb felső részen.

Cimkefelhő

16 2. óra 2008_12_17 29 3.óra 5. 5. gyak aggregált kereslet anyag ásványok ásványtan biogeográfia építésszervezés i. éptöri ii eredménykimutatás finnek flaubert függvény géntech gyep házi dolgozat információ japán jog kollokvium koncentráció környezettechnikai műveletek és gépek környezetvédelmi mikrobiológia közgazdaság krúdy lévi-strauss madarak mb merőpiac minőség motefo műanyag nemzeti kisebbség ordo program sql stratégia struktúra szentmiklóssy szigetelés tereptan tűzjelző újság vésés vörösmarty