Bejelentkezés
KREDITVADASZ.HU

KREDIT
VADÁSZ

egyetem

Info

KREDITVADASZ.HU
/education/user_profile/16583

KreditVadász

A kreditvadasz.hu egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, ezáltal segítséget nyújt a sikeres tanulmányi eredményeid elérésében. Megoszthatjátok egymással korábbi ZH és vizsgafeladataitokat, megvitathatjátok ezek megoldását, jegyzeteket tölthettek fel, elmondhatjátok tapasztalataitokat tantárgyakkal kapcsolatban.


Legújabb twittek

Keresés
Kezdőlap

|

Mi a kreditvadasz.hu Egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, így segítséget nyújt a sikeres tanulmányokhoz...

Bejelentkezés

A kért oldal megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
FIGYELEM! Ha bezárod a böngészőt, bejelentkezve maradsz. Ezért amennyiben olyan számítógépről lépsz be az oldalra, amit más is használ, mindig jelentkezz ki, mielőtt otthagyod a gépet.



Elfelejtettem a jelszavam


Egy tipp az oldalhoz! - Csakúgy mint amikor könyvtárakat/mappákat hozol létre a számítógépeden, egy tantárgyon belül is hasonló analógiával tetszőleges kategóriák és alkategóriák hozhatóak létre. Próbálj mindig a legmegfelelőbb kategóriába tölteni, hogy átlátható legyen a feltöltött dokumentumok szerkezete.

Cimkefelhő

15 3. altér antropológia ásványtan bácsó sándor biológiai vízminősítés csáth dehumanizáció ea elmélet elte ttk fa felvilágosodás flaubert fogaskerék fogyasztói gazdaságföldrajz gazdasági jog geodézia gótika gyep növényzet hallás hő-és áramlástechnikai gépek karrier kémia kidolgozott tételek kommunikáció közigazgatás leppelés logisztika ma máté eörs megtakarítás meteorológia mikroökonómia mit tudtak a régiek nemzetközi gazdaságtan növényélettan órai dia pcd political science pszichológia statisztika stilisztika urbanisztika valószínűség villanytan vizsgapéldák vizsgasor