Bejelentkezés
KREDITVADASZ.HU

KREDIT
VADÁSZ

egyetem

Info

KREDITVADASZ.HU
/education/user_profile/19703

KreditVadász

A kreditvadasz.hu egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, ezáltal segítséget nyújt a sikeres tanulmányi eredményeid elérésében. Megoszthatjátok egymással korábbi ZH és vizsgafeladataitokat, megvitathatjátok ezek megoldását, jegyzeteket tölthettek fel, elmondhatjátok tapasztalataitokat tantárgyakkal kapcsolatban.


Legújabb twittek

Keresés
Kezdőlap

|

Mi a kreditvadasz.hu Egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, így segítséget nyújt a sikeres tanulmányokhoz...

Bejelentkezés

A kért oldal megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
FIGYELEM! Ha bezárod a böngészőt, bejelentkezve maradsz. Ezért amennyiben olyan számítógépről lépsz be az oldalra, amit más is használ, mindig jelentkezz ki, mielőtt otthagyod a gépet.



Elfelejtettem a jelszavam


Egy tipp az oldalhoz! - Add hozzá azokat a tantárgyakat a saját tárgyakhoz, melyeket aktuálisan hallgatsz a félév során. Így megkapod mások üzeneteit akik tantárggyal kapcsolatban írnak, illetve Te magad is írhatsz ezzel kapcsolatban. Írhatsz naptári bejegyzést, kitöltheted a tantárgyi adatlapját és egy tárgy lapján látod azokat a hallgatókat akik szintén felvették ebben a félévben a tárgyat.

Cimkefelhő

1. adatgyűjtés aggregált kereslet állatrendszertan anyag bibó épszerk4 épterv eu excel fizika függvényelemzés gazdaság gdp geodézia helyi társadalom humán igaz józsef inverz és összetett függvény kant kisebbség konfiguraciokonformacio. környezet és társadalom közig kulturális ökológia légzés ma marás marketing2 német felvilágosodás órai jegyzet politikatudomány program pszichó puska2 segédlet szalay luca szamitogep szocializáció szocioógia tankönyv társadalom ügyvitel vér vezgazd villamosságtan vizsga feladatsor vizsgához vizsgakérdések zsidó kultúra