Bejelentkezés
KREDITVADASZ.HU

KREDIT
VADÁSZ

egyetem

Info

KREDITVADASZ.HU
/education/user_profile/22872

KreditVadász

A kreditvadasz.hu egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, ezáltal segítséget nyújt a sikeres tanulmányi eredményeid elérésében. Megoszthatjátok egymással korábbi ZH és vizsgafeladataitokat, megvitathatjátok ezek megoldását, jegyzeteket tölthettek fel, elmondhatjátok tapasztalataitokat tantárgyakkal kapcsolatban.


Legújabb twittek

Keresés
Kezdőlap

|

Mi a kreditvadasz.hu Egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, így segítséget nyújt a sikeres tanulmányokhoz...

Bejelentkezés

A kért oldal megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
FIGYELEM! Ha bezárod a böngészőt, bejelentkezve maradsz. Ezért amennyiben olyan számítógépről lépsz be az oldalra, amit más is használ, mindig jelentkezz ki, mielőtt otthagyod a gépet.



Elfelejtettem a jelszavam


Egy tipp az oldalhoz! - Csakúgy mint amikor könyvtárakat/mappákat hozol létre a számítógépeden, egy tantárgyon belül is hasonló analógiával tetszőleges kategóriák és alkategóriák hozhatóak létre. Próbálj mindig a legmegfelelőbb kategóriába tölteni, hogy átlátható legyen a feltöltött dokumentumok szerkezete.

Cimkefelhő

11.05-3 18 29 4.óra agresszió altér anglia antroptöri architekturak csehov dehumanizáció élettan filmtörténet fogalmak freud gazdasági matematika gazdaságtan gazdföci glikolízis gyakorló feladatok hallás határérték illeték internet kamatláb kép konfiguraciokonformacio. kronológia kutatásmódszertan laskai gábor mills minimum kérdések minőség miskolc miskolci egyetem növénynemesítés órai diák órai jegyzet öko1 politikai szociológia prácser tamás rékai miklós számvitel szimbólum tanulás tanulás és kutatásmódszertan topográfia vállalatgazdaságtan valószínűség víz