Bejelentkezés
KREDITVADASZ.HU

KREDIT
VADÁSZ

egyetem

Info

KREDITVADASZ.HU
/education/user_profile/23209

KreditVadász

A kreditvadasz.hu egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, ezáltal segítséget nyújt a sikeres tanulmányi eredményeid elérésében. Megoszthatjátok egymással korábbi ZH és vizsgafeladataitokat, megvitathatjátok ezek megoldását, jegyzeteket tölthettek fel, elmondhatjátok tapasztalataitokat tantárgyakkal kapcsolatban.


Legújabb twittek

Keresés
Kezdőlap

|

Mi a kreditvadasz.hu Egy felsőoktatási közösségi oldal amely segít kapcsolatot tartani a hallgatók között, így segítséget nyújt a sikeres tanulmányokhoz...

Bejelentkezés

A kért oldal megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted.
FIGYELEM! Ha bezárod a böngészőt, bejelentkezve maradsz. Ezért amennyiben olyan számítógépről lépsz be az oldalra, amit más is használ, mindig jelentkezz ki, mielőtt otthagyod a gépet.



Elfelejtettem a jelszavam


Egy tipp az oldalhoz! - Sikeres vizsga után írd meg tapasztalataid a tantárggyal, vizsgával kapcsolatban. Miből érdemes tanulni, mennyi készülés kell, milyen volt a vizsga... Ha mindenki így tesz, sokkal egyszerűbb lesz elkezdeni a tanulást egy olyan ember tapasztalatainak a birtokában, aki már elvégezte a tantárgyat. Ehhez kattints a tantárgyra a Tanulmányaimban, majd a Véleményem a tárgyról linkre a jobb felső részen.

Cimkefelhő

1. óra 1.óra 2008 tavasz 3. óra 4. gyakorlat algoritmusok antropológiatörténet bácsó sándor biomérnöki civilisztika csavar deriválás descartes egészségszociológia egyén épszerk iii. eu ismeretek filozófiai antropológia fogaskerék függvény géntech gépelemek germánok globalizáció helyi társadalom hidraulika intézményi gyakorlat inverz függvény kollokvium kórtan középkor kőzetlemezek közig művészet nummód órai jegyzet ökológia példatár piac platón prácser tamás rezgéstan statisztika i. szemiotika tétel vállalati pénzügyek vallás vázlat vizsga feladatsor vörösmarty